Jäätävä viikon alku

 

Maanantaina oli todella kylmää töissä ( - 17 astetta), vielä kun piti tehdä mittaustöitä kynsikkäät tai oikeastaan yksi kynsikäs kädessä koska vasempaan käteen sellaista ei saanut kipsin takia, olkoonkin että ne muoviset vai mitä ainetta lienevätkin kipsit ovat ohuita. Näpit siis olivat täysin jäässä. Eilinen oli taas varsinaista punnerrusta jo maanantai-iltana alkaneen lumisateen vuoksi sillä tasakatolla oli noin parikymmentä senttiä lunta joka piti saada pois. Katon lisäksi piti poistaa puutavaranippujen päältä lumet etteivät niitä peittävät pressut jäädy.


Eilen illalla paku lähti huoltoon ja toivottavasti se menee katsastuksesta läpi sillä eilen siinä oli vielä ongelmia adbluen kanssa, tänään sitten näkee mitä vikoja löytyy kun lyödään obd kiinni ja tietokone kertoo viat. Laina-auto on hyvä, näppärä katumaasturi joka on tosi hyvä ajettava mutta sitä aina varoo kun on toisen omistaman auton kanssa liikkeellä. Ei niinkään onnettomuudet tms. sellaiset pelota tai häiritse, vaan se ettei sotke kun itse painii puutavaran ja vastaavien kanssa ja auton omistaja tekee toimistotöitä.

Muuten ei mitään ihmeellistä, helvetinmoinen yskä vainoaa ja räkää valuu lähes solkenaan mutta ei auta valittaa koska nyt on painettava töitä että saa auton remontin + katsastuksen maksettua normi laskujen lisäksi.


Cold



Täytyy vaan toivoa ettei tule taas kipeäksi koska työkaveri ilmoitti maanantaina että hänellä on kuumetta liki 39 astetta joten teen töitä tällä hetkellä yksin. Asiasta viidenteen, kun tekee töitä järven rannalla ja vaikka muuten tai muualla olisi tyyntä, niin järveltä käy aina näin vuosin tuuli. En tiedä mistä se johtuu, ehkä se on karman puhdasta vittuilua tai jotain mutta mitään mukavaa se ei ole. Toisaalta, jos työt olisivat paremmalla mallilla, niin kävisin kesken työpäivän pilkillä. Että tämmöstä tällä kertaa, tämä jää lyhyeksi koska kun on päivät pakkasessa ja tuulessa, niin sitä on jotenkin niin luita ja ytimiä myöten jäässä ettei illalla tee mieli kuin maata sohvalla ja vielä kun syö tukevasti, niin sitä vaipuu jonkinlaiseen horrokseen. No, kunhan työkaveri kuntoutuu ja saadaan työmaa kunnolla vauhtiin, niin jää paremmin aikaa kirjoittamiseen vaikka yöllä/aikaisin aamustahan näitä tulee kirjoiteltua mutta sitä vaan jotenkin ajatus kulkee paremmin, nyt on vähän liikaa paineita aikataulujen ym. suhteen. Toivotaan että pakkaset pysyvät alle kymmenen asteen eikä olisi kovin tuulista eikä myöskään lumisateita, niin saataisiin tuo kattotyömaa nopeasti pois alta ja sitten voisi antaa enemmän aikaa itselleen.

Muistakaa olla ihmisiksi.

8 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Piristäisinkö sua tarinalla nimeltä "AdBlue ja kaksi naista"? No, koska et kieltänytkään, niin omapa on vikasi.
    Pöllö, Kuski ja vuokra-auto, josta oli Kuskille sanottu, että kun AdBlue -valo syttyy, soita meille! Pöllö ja Kuski oli maakunnassa, kun ko.valo syttyi perjantai-iltana. Silloin mihinkään soiteta, paitsi kaikki tutut miehet läpi, jotka ovat ikäluokkaa "nevöhöörd" mistään. AdBluesta. Netti kertoi, että sitä saa Nesteeltä. Selvä, unta kuulaan ja aamulla paikalliseen - sieltä löytyi ihmeaine ja lopulta Ihmemieskin, joka tiesi MIHIN se laitetaan.
    Viikon reissu meni hienosti, ja niin, se tieto, että AdBlue, se on sitä itteesä, hevonkusta. Nooh, oltiin jo kotia päin tulossa ja pissatauolle pysähtymässä, kun valo syttyi uudestaan - oltiinhan me ajettu reili 1000 km. Järkyttävä repeäminen siinä auton vieressä jalat tuplasolmussa: "säästetäänkö ja kustaanko suoraan tankkiin, säästeen nekin rahat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Adblue on itsestään saatanasta, keksintö joka ei sovi näille leveysasteilla joten ymmärrän tuskanne.
      Opin sen verran adbluesta että mikäli vikavalo syttyy (edellyttäen että adblue tankissa on ainetta), niin riittää kun ajaa noin 40 - 50 kilometriä korkeilla kierroksilla (n. 3000 kierrosta) ja kas, vika poistuu. Mutta noi todella ikäviä tilanteita jos olet uuksan kuusessa eikä sulla ole kyseistä ainetta.

      Poista
  2. Sori....sormi lipes ja lähti liian aikasin kun yritin korjata kirjotusvirhettä.
    Mutta sellanen tarina.....toivottavasti et osunu oleen sillä huoltsikalla samaan aikaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään ja toisaalta toivon että olisin ollut huoltsikalla siihen aikaan koska olisinpahan saanut nähdä sut 😃

      Poista
  3. No hitto, ihan näen sinut siellä työmaalla umpijäässä. Saisitko mitenkään isoa rukkasta (tai vaikka rikkinäistä villasukkaa) ujutettua käpälää lämmittämään? -Juu ei ehkä tyylikkäin ehdotus, mutta on sekin sieltä ja syvältä jos olet ihan kohmeessa. ; ) . -e-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kylmää oli, olen miettinyt samaa että saisiko siihen jotain päälle mutta sen täytyisi olla sellainen että sormet näkyy koska niitä tarvitsee ja koska mä en ole ompelutaitoinen, niin en myöskään pysty tekemään sellaista koska jos villasukan katkaisee niin että sormet näkyy, niin sehän lähtee purkeen saman tien mutta täytyy miettiä että josko tulevaisuuden varalle saisi kehiteltyä jotain. Onneksi saan kipsi pois ens viikolla.

      Poista
  4. Joo, kun on vuokra-auto josta et ymmärrä hevon kuusta. Ja - mitenkään itseäni kehumatta - jos olis ollut ns. entinen elämä, mä olisin hakenut sen auton vuokraamosta ja kysynyt kaikki ko. asiat "miks".
    Mursun opettama entisen autonasentajan tytär - hitto, vaihtaa vaikka moottorin tien päällä, jos on tarpeeks vanha auto 😉 Menikö överiks? 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mennyt överiksi! Jumaliste Pöllö, sullahan on luonnetta mistä mä pidän erittäin paljon.

      Poista
Uudempi Vanhempi