Sivupersoonani vaatima kysely

Tänään on ollut vaikea päivä. Heräsin tokkuraisena kolmen tunnin yöunien jälkeen kun kello näytti varttia yli yksi yöllä. Nousin ylös, keittelin kahvit ja avasin Libre Officen writerin kirjoittaakseni jotain ”järkevää” mutta pää humisi tyhjää. Itseasiassa koko päivä on ollut samanlainen mutta nyt kun kello on kakskyt yli neljä iltapäivällä, oli pakko purkaa tuntemuksia koska se on vainonnut koko päivän. Se, tai paremminkin ne koska pää on täynnä huolia ja alkavan viikon aikataulutuksia, on toisinaan liian suuri sekamelska eikä pää toimi kunnolla kun on liian paljon asioita.


En kuitenkaan ala rasittamaan teitä omilla asioillani, vaan mielessäni on erään sivupersoonani vaatima kysely teistä ja teidän luonteesta joten tässä on kaikille jotka täällä luostarissa vierailevat, hieman erilainen kysely johon sivupersoonani (saksalainen psykologi) haluaisi teidän vastaavan. Kysymykset eivät ole vaikeita mutta hieman tavanomaisesta poikkeavia joten teiltä vaaditaan sekä rohkeutta että rehellisyyttä.

Minio


1. Oletko koskaan käyttänyt viehätysvoimaasi/kauneuttasi edistääksesi omia asioita?


2. Oletko koskaan tuntenut halua vaihtaa nykyinen elämäntilanteesi/elämäsi johonkin toiseen?


3. Oletko koskaan pettänyt ystävääsi vaikkapa pienellä valkoisella valheella?


4. Oletko toisinaan tuntenut pakonomaista tarvetta tehdä jotain todella hullua?


5. Entäpä manipulointi, oletko harrastanut tätä koskaan työelämässä tai siviilissä?


6. Mitä tekisit jos ilmestyisin ovesi taakse kassi täynnä viiniä ja sanoisin että  kaikki elämä loppuu maapallolta vuorokauden sisään joten otetaanko lasilliset?


7. Jos yllättäen helikopteri laskeutuisi pihaasi ja sinulle vakuutettaisiin että elämäsi tulee muuttumaan lopullisesti jos nouset heti kyytiin. Lähtisitkö katsomaan mikä sinua odottaa?


8. Olet yksin metsässä poimimassa sieniä ja näet kuinka 140 metsäjänistä lähestyy sinua hitaasti loikkien. Katsot vasemmalle ja näet joukon kentaureja ruokailemassa noin viidenkymmenen metrin päässä kun taas oikealla on melko kookas metsuri joka valitettavasti on tukevassa humalassa. Mitä teet?


9. Huomaat teleportanneesi itsesi vahingossa läheiseen pankkiin ja ylläsi on vain aamutakki ja pankkikortti + henkkarit mutta ne on teipattu jostain syystä selkään. Pankissa on asiakkaina sinun lisäksi juopunut demari, melko dementoitunut mummo ja autoasentaja jonka kädet ovat aivan mustat rasvasta ja muusta liasta.

Keneltä pyydät apua?


10. Rehellisesti, pidätkö minua täysin kajahtaneena koska minusta itsestäni tuntuu siltä? Jos vastaat rehellisesti, niin karma saattaa tehdä yllättäviä asioita.

8 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Vastaan, että kohtiin 1-5- on pakko vastata 'Kyllä', koska 'olentko koskaan'- muotoinen kysymys pakottaa siihen. Näin 50+-ikäisenä naisena voin sanoa, että ihan varmasti olen koskaan tehnyt jotain tuollaista.
    6. Yksi lasillinen joo ehkä.
    7. Ei kiitos, tulee huono olo helikopterissa.
    8. Lopettaisin niiden sienten syönnin.
    9. Pankkivirkailijalta
    10. En vaan ihan normaalina elämän kolhimana tyyppinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos reehellisisitä vastausksista joita arvostan todella paljon. Sä olet Puskis hyvä tyyppi.

      Poista
  2. No tässä tulee.

    1. En
    2. Kyllä
    3. En
    4. Kyllä
    5. En
    6. Sanoisin, että toivottavasti sulla on riittävästi viiniä, kutsun mukaan myös perheen ja ystävät, jotka haluan nähdä ennen kuin maailma loppuu.
    7. En. Tuskin. En niin kovasti ole elämän muuttumisen kaipuussa.
    8. Lähtisin kohti kentaureja, sillä luultavasti ne olisivat vain mielikuvitukseni tuotteita eli eivät oikeasti vaarallisia. Metsäjänikset ja humalainen metsuri ovat suurempi uhka.
    9. Pankkivirkailijalta, jos sellainen on paikalla, eikä pankki ole täysautomatisoitu. Siinä tapauksessa uskon mummon apuun.
    10. Et sinä ole varmaan sen hullumpi kuin moni muukaan tai minä.

    VastaaPoista
  3. 1. en
    2. kyllä
    3. kyllä
    4. olen tehnyt hulluja juttuja, mutten pakonomaisesti
    5. kyllä
    6. sanoisin: mitä hittoa, miks mulle kerrotaan asiasta vasta nyt
    7. kyllä
    8. menen kentaurien luokse syömään
    9. teleporttaan itseni kotiin. pankkeja ei ole enää tähän maailman aikaan
    10. saatathan tuota olla, mutta niin saatan olla minäkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä oli tosi hyviä vastauksia!
      Pidin erityisesti kentaurien kanssa syömisestä ja teleporttaamisesta 😁

      Poista
  4. Pyysit rehellisiä vastauksia.
    Kysymykset 1-5: Kyllä.
    6. Kutsuisin sisään, kyllä meille Mursun kanssa viimeisenä päivänä vinkku kelpaa. Ei kovin kuivaa, kiitos.
    7. En usko. Olen sittenkin tyytyväinen tähän mitä mulla on, tuokoon tämä kuu tullessaan mitä tuo.
    8. Luultavasti hyppäisin yhden kentaurin selkään ja laukkaisin kauas pois - kotiin?
    9. Ehkä köyttäisin vain aamutakkini tiukemmin kiinni, avaisin oven ja astuisin kadulle. Etsisin jonkun itseäni täysjärkisemmän ja kysyisin, mitä hittoa on tekeillä - voisiko hän herättää mut.
    10. Enpä usko, et ainakaan yhtä sen kajahtaneempi kuin minäkään. Kaikilla meillä on omat pikku sammakkomme ja käärmeemme.


















    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöllö, hyviä vastauksia ja olin erittäin otettu että kutsuisit sisään, samoin kentauri vastaus ja teleporttaamista koskeva vastaus. Kiitos myös siitä ettet pidä mua ihan kajahtaneena.

      Poista
Uudempi Vanhempi