Hieman hakusessa

 Heräsin tänä aamuna todella repivään, kuivaan yskänkohtaukseen joka kesti tunnin ja koska kello oli jo puoli neljä aamulla, tiesin että oli aivan turha yritää nukkua enempää. Niinpä keittelin kahvit, todella vahvaa turkkilaista mokkaa joka on siinä määrin tujua tavaraa että mikäli sitä erehtyy juomaan pannullisen, niin sitä mennään sitten kolme viikkoa samoilla silmillä. Toisaalta hyvä, sillä minun pitää viedä veli Ezekielin kanssa torille lauma g´rbotheja, sian ja belgialaisen mesikarhun risteytyksiä jotka me olemme täällä luostarissa kehitelleet. Kasvavat aivan hemmetin isoiksi, about 700 kiloisiksi jötiköiksi joiden pituus lähenteleee kolme metriä ja säkä keikkuu tuolla 130 sentin paremmalla puolella. Luulisi että on vaarallinen ja veemäinen homma mutta ei, säyseitä ovat ja mikä parasta, ne tottelevat jostain syystä liikennemerkkejä orjallisesti. Ongelmana on tietysti roudata noin vittäkymmentä tärkeintä opastetta mutta se työ on langetettu noviisi Amirille joka kolmen aasin letkalla hoitaa niin logistiikan kuin risteyskseen saapumiset, kääntymiset ja pysähtymiset mallikkaasti. Eikä ihme sillä hän on entinen rapajuoppo liikennepoliisi eräästä maasta joka muistuttaa saapasta. Ehkä ihmettele nimeä mutta jotkut ihmiset ovat vallan helvetillisiä uimareita.


Täytyy sanoa että tämä noin seitsemän, kahdeksan vuoden tauko on tehnyt hallaa mitä näihin postauksiin tulee. Oli nimittäin kaikki hieman hakusessa ja kesti jonkin aikaa ennen kuin sain viimeöisen postauksen ulos. Toinen asia jonka huomasin, ettei blogger salli muuttaa teemaa entiseen tyyliin eli vanha koodi pois ja uusi liimataan tilalle, tai sitten en yksin kertaisesti tajunnut miten se tehdään. Harmi, latasin nimittäin netistä (kyllä, meillä on täällä luostarissa netti joka toimii ääntä nopeammin) muutaman mukavan teeman joiden asennus ei sitten onnistunut. Pitänee yrittää vielä, samoin kuin kommenttiosion muuttamista bloggerin suht aneemisesta kommenttiosiota Intense Debat:iin tms. mutta ainakaan viime yönä blogger ei antanut muuttaa koodia kuten jo aiemmin mainitsin. Niinhän sitä sanotaan että joka kahden vuoden välein teknologinen kehitys hyppää neljä vuotta eteenpäin ja varsinkin viime vuodet ovat osoittaneet sen olevan totta. Asiat mitkä vielä eilen olivat fantasiaa, ovat tänä päivänä totta. Kärsin tällä hetkellä melko rapsakasta kuumeesta ja keuhkot nurinpäin kääntävästä yskästä, mutta olen tullut siihen tulokseen että houreinen mieli on hyvä mieli.

Muutenniin tuo terveys on mennyt alaspäin, selkä – ja päänsäryt ovat käyneet pahemmiksi ja koska ne johtavat unettomiin öihin, muisti alkaa pätkiä tosi pahasti. Enkä puhu mistään arkipäiväisestä unohtelusta, vaan tärkeiden asioiden unohtelusta ja etenkin lähimuistin osalta-

Se siitä valittamisesta, nyt olen päättänyt alkaa metsästämään vanhoja tuttuja täältä bloggerin laajoilta saloilta, vaikeuksia tulee jo heti siinä koska en muista kaikkien blogien/kirjoittajien nimiä mutta minä olen periksiantamaton, joten joko enemmin tai myöhemmin minä teidät löydän. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, pidän itseäni parempana näpyttelijänä kuin mitä todellisuudessa olen.

Kuva vanhasta miehestä

                Rakkaudella

                - Apotti -

2 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

Uudempi Vanhempi