Nannan sukka & hämärän rajamailla

 

Meillä ihmisillähän on pakkomielteitä, osalla tosi pahoja (allekirjoittanut) ja osalla taasen lievempiä. Useimmat niistä ei liity varsinaisesti mitenkään elämään tai erilaisiin toimintoihin, vaan niitä tulee aika ajoin ja osa elää hetken kun taas toiset kuolevat vasta vuosikymmenien päästä. Itselläni yksi oudoimmista on halu olla Nanna Dahlbergin vasen sukka. Itseasiassa olen halunnut olla sitä jo viimeiset neljäkymmentä vuotta ja tämä on sikäli omituista ettei minulla ole mitään jalkafetissiä eikä muistakaan fetissejä. Niille jotka eivät tiedä kuka Nanna tai paremminkin Susanna on, niin vihjesana on urheilu. Lajia en sano. Kyllä se hyvinkin helpolla kuukkeloinnilla löytyy. En tiedä mistä helvetistä tuokin pakkomielle tuli, onneksi se on jäänyt pelkästään haluksi olla Nannan vasemman jalan sukka enkä ole näin ollen ryhtynyt mihinkään järeämpiin toimenpiteisiin kuten esim. stalkkaamaan tai väijymään Nannan roskista toiveissa löytää Nannuskan sukka – nimenomaan vasemman jalan.



Toinen melko sitkeä liittyy pyykkäämiseen ja siihen kun pyykit ripustetaan kuivumaan. Joo, mulla ei ole kuivausrumpua vaan sellainen hemmetin rautalankaviritys jota taidetaan myydä Tokmannilla parilla kympillä. Tai itseasiassa mulla on niitä kaksi, toinen on sellainen isompi yhden tason mutta toinen on korkeampi, siinä on neljää eri tasoa. Joka tapauksessa, kun laitan pyykit kuivumaan niin sukkien täytyy olla pareittain, jalkaterät samaan suuntaan ja bokserit laitetaan vierekkäin eikä sekoitella muiden vaatteiden joukkoon. T-paidat samalla tapaa siisteihin riveihin ja ylipäätään kaikki omina ryhminään. Okei, voi kuulostaa työläältä mutta säästää aikaa siinä vaiheessa kun vaatteet siirretään vaatekaappiin. On edes yksi hyvä puoli, tossa Nanna-pakkomielteessä ei ole mitään järkeä.


Onhan näitä mutta olen tarpeeksi hullun maineessa joten jätetään nämä pakkomielteet tällä kertaa tähän. Toisaalta, mitä väliä jos sitä pidetään hulluna joten saattekin nyt lukea mitä kahjon päässä liikkuu unen ja valvetilan rajamailla eli tämä on se mistä viime postauksessani puhuin. Sitten aloitetaan (osa oli pakko sensuroida):


Tulin kotiin luostarissa käynyt ilta on sota J. Makkra tuodaan neljätuumaisia pitä ostaa kun teille selvisi hänet, en ole koskaan se. Tulisittek en uskala laittaa kanava tautihomeli hae pitäsi siivota uudestan tässä. Paula vie ostoset jos te luete eilisen häh vai mitä? En kuitenkan ole olskaan ajateltu varasto loppuvelka tuli kylmät, en tiedä koska jatko. Lustarisa pitäisi alka massaranka jos van kaiki ottaa mukaansa edes yhden soitatko? Vittu kun väsyttää ja vielä pitäisi…..ei nyt, nyt ei kaikkiaan hanskat. Akaisemassa postuksessa tulin kertoneesi että-----tule nyt ukkuun sinä, on tila ja ska heräät?


Jumaluta mun tekee mieli mutta enn saa palja se on kukana mutta kuitenkin kuka tuo vai vie. Eile tutesin että muutissa on helppo ohjasta väki ylös. Talvi valkoinen auto ja pimeä jätkä tie on liukas jos koska? Pusuja kummikin kska ole luostarn väki täynnä alas asti vaati vaatteet miksi siis ei. En tied mksi matula haukat puhukopi oli taas ussu mulle. Tajustko stä heitoa? Mä keran sulle ny voih ei ruttu. Kävin tupakilla ja taas mennään, huomenna puhtaaksi. Siis pientä takkumista väsyms kova muuta en lopta tähän haiku väli on meillä kaik. Posti. Ne tulee kihti eikä mun ptäsi enää. Voiko sä ssoit josku kun itetää asian.


On ryhdistäydyttävä nyt tauko blanko vai ie? Hummeriposu on jotain mastehef et o ihannna. Pussu tervis näätä on kolle kapale pakko jalsaa loppuun. Pitäis ehö josku ullkast kaikki mitä on hei puhelin piipiaus mut hae mut kämpi. Rkasta jos silti tuntoksi nöfi.Pakara. Laitur ksäloma on tulka linnake hkee eille inaha itäma vaa.rautahoro vai nesyt? Mitä toi huuta ei ol ny valol kai. Saat tämän. Unipotila heitto rapuset et sa oot just se! Korja tksti huome enne lähti pois. Tuo hetki vielö töne punkaani mä vie su. Patoallas. Masi lakee veren jos maksa poi se ni saa hvät homat.Suklaata on kun avasin silmät. Hetken on korva puutu olkapä vasta. Vasta mun rakaskrije jooko? Kylä sä tiet.hoppulommi ja perä multa tasan ei hei yht ny kantti vasu jukuri mosa.


Unet


Että tämmöstä. Tällaiseksi pää menee kun ei saa nukutuksi öitään ja tällä kohtaa valvottuja tunteja oli takana noin 30 + tietysti aiemmat, maksimissaan muutaman tunnin yöunilla menneet vuorokaudet. Uni/valvetilan tekstistä eli twilight zonesta ei ole sensuroitu kuin tänne sopimattomat asiat, about seitsemän riviä mutta muuten ei mitään. Se on näin jälkeenpäin ajateltuna kyllä lannistavaa katsoa kuinka sekaisin pää on, tietysti tuossa näyttelee suurta osaa oikeinkirjoituksen paha takkuaminen mutta sille minä en voi mitään. Suurin osa sanoista on sellaisia että ne olisi helppo täydentää kirjaimella tai kahdella mutta en tehnyt sitä ettei autenttisuus kärsi.

Tänään siis alkaa erään projektin viimeinen veto, sitten olisi vielä kaksi pikku projektia ja sovitut hommat on tehty. Jotain pientä ehkä voisi tehdä vielä ennen joulua mutta ans kattoo ny mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Muistakaa olla ihmisiksi.



11 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Tuota noin.. Mä ripustan pyykit samalla metodilla. Meillä ei muut saa pyykkejä ripustaakaan (paitsi keskimmäinen, jolla on sama vika), koska ne laittaa ne väärin.

    "Suklaata on kun avasin silmät". Oispa ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nannasta en sano muuta kuin, että sama lempinimi oli mulla pienenä :)

      Poista
    2. Hyvä Puskis, näin juuri pitää toimia koska se on ainoa oikea tapa 😉

      Poista
    3. Muistaisin, että meillä (sulla ja mulla) oli myös keittiön kaapinovien kanssa sama homma ;)

      Poista
  2. Muistan tuon Nannajutun aiemmista blogeista. Ja mieki yleensä laitan sukat pareittain, mutta miehen mustat sukat tulee joskus roiskittua sinne päin, musta sukka mikä musta sukka, oli sitten Cat tai joku nimetön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siitä olen tainnut joskus vuonna kivi ja keppi kirjoittaa. Samanlaisissa/mallisissa menee sekaisin toisinaan, varsinkin jos niitä on paljon.

      Poista
  3. Auts tuo valvominen, se tekee hetkessä zombien. Toivottavasti vielä olisi joku kikka 3457 joka toisi unen.

    Täällä ollaan sen verran suurpiirteisiä, että pyykit saa ripustaa miten ne parhaiten kuivuu. Paitti, että huudan jos ovien päälle ripustetaan 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Mitään en vihaa niin paljon kuin valvomista.
      Vaikka mulla on noita pakkomielteitä, niin se voisi olla vapauttavaa kun ei tarttis tehdä kaikkea aina saman kaavan mukaan.

      Poista
  4. Valvominen tekee juuri tuollaiseksi, tiedän tunteen!
    Mutta sitten siihen selvempään kirjoitusosaan ;-) Pyykit pitääkin ripustaa juuri noin, sukkaparit vierekkäin ja alushousut järjestyksessä niin, että kamun on telineen vasemmassa reunassa ja omat oikeassa reunassa allekkain. Kaikki paidat laitan kyllä henkareihin, koska silloin ne saa suoraksi eikä jää mitään taitekohtia.

    Nannan vasen sukka on täällä tuntematon asia, pitänee googlailla ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä kuulut parhaaseen A-ryhmään! 😁
      Pyykkäys on kaiken A ja O ja oli todella mukava kuulla etten ole yksin!
      Nanna löytyy sulkapalloa googlettemalla, omituinen pakkomielle mutta onneksi se on jäänyt vain pakkomielteen asteelle eikä ole aiheuttanut mitään typerämpää.

      Poista
Uudempi Vanhempi