K-jalkojen vaikutus orgasmiin

 

Olen alkanut jo aikoja sitten hoitaa itseäni, meinaan että tällainen vanha kääpä kuivuu sen nopeammin mitä lähestyy se päivä kun on heitettävä lusikka nurkkaan. Onnekseni olen kehittänyt tahdonvoimaani ja saanut saanut rajattua kuivumisen jalkapohjiini ja lompakkooni. Jälkimmäiseen en ole vielä löytänyt hoitokeinoa enkä oikein ensin mainittuunkaan, mutta homma on hyvä alulla. Minullahan on näet niin kuivat jalat, erityisesti jalkapohjat ja niissä kantapäät, että toimiessani survival-koulutuksen vetäjänä hämmästytin porukkaa sytyttämällä nuotion pelkästään lyömällä kantapohjia yhteen. Valtava kipinäsuihku ei pelkästään sytyttänyt sytykkeitä, vaan se lähes korvensi nuotiossa olleet puut.


Olen myös tienannut kantapäilläni sillä olen esiintynyt kyläyhdistyksen yöperformanssissa steppaajana ja voitte kuvitella miltä näyttää kuiva, iho rutussa oleva kääpä jonka kantapäistä lähtee salamoita ja helvetillisiä tulivuorenpurkauksia muistuttavia kipinäsuihkuja. Tippiastianikin sijaitsi viidenkymmenen metrin päässä sillä pelkäsin että itsestään perkeleestä olevat tulisuihkut sytyttävät vähäiset tippini tuleen. Oman performanssini nimi oli ”Tuonelan tulet” minkä johdosta paikallinen kirkko asetti minut pannaan useammaksi vuodeksi vaikka valitin asiasta kirkkoneuvostolle.


Markkinoilla on useita rasvoja ja voiteita joten voitte kuvitella että tällainen juntti on hukassa mennessään valitsemaan itselleen sopivaa tököttiä. On öljypohjaista, on vesiperusteista ja hybridiä, joku lupaa että iho on kuin vauvan peppu viikon jälkeen (ja vitut) ja joku taas ettei heidän rasvansa lähde ensimmäisessä pesussa (pitää järjettömän hyvin paikkansa). Niinpä olen sitten aikojen kuluessa ostanut mitä moninaisimpia tatinoita ja yksi pahimmista oli kun tulin ostaneeksi liukuvoidetta, purkin kyljessä kun luki E – vitamin enkä huomannut pienellä painettua lubricant-tekstiä. Toisaalta se oli kätevää ainetta; olohuoneessa yksi askel keittiön suuntaan, niin jo vain liu´uin äänettömästi lattiaa pitkin kuin vaeltava aave kunnes jysähdin melkoisen vauhdin saattelemana uuninluukkua vasten. Minulla on vieläkin hellan nappuloiden kuvat alavatsassani, jostain syystä uuni näyttäisi olevan tasalämmöllä ja asteita 175. Taisivat jotenkin vääntyä osumassa.


Olen myös osallistunut erään ison, puisen laivan tekoon, tyypit palkkasivat minut hiihtelemään aluksen kannella paljain jaloin. Kolmatta viikkoa ilman täytti jaa vähän tajuton pöly, mutta niinpä vaan mun kovettuneet jalkapohjat hiovat laivan kannen todella sileäksi. Varjopuolena mainittakoon että jalkani kuivuivat entisestään. Eräs omituisimmista ja silti mielenkiintoisimmista oli se, kun kyläkoulun ala-asteelta otettiin yhteyttä ja minua pyydettiin osallistumaan biologian tunnille. Kyseessä ei ollut ihmisanatomian tuntemus, vaan opettaja havainnollisti jalkapohjieni avulla mitä oraville tapahtuu jos ne eivät saa nestettä. Hauskinta oli kun eräs pikkutyttö kysyi saako oravia silittää. Opettaja sanoi että saa kunhan laitat ensin nämä hitsarinhanskat käteesi etkä silitä kuin pari kertaa, hän ei jumalauta aio lähteä rosikseen sen tähden että sulta on iho kuoriutunut käsistä.


Rahaa palaa kenkiin, tosin ne eivät ole itselleni vaan vastakkaiselle sukupuolelle sillä sen harvan kerran kun niin sanotusti lykästää, niin joudun valehtelemaan tälle onnettomalle että kärsin kenkäfetissistä joten voisiko hän pukea nämä korkeavartiset (ja tilauksesta tehdyt, erityiskovat) saapikkaat jalkoihinsa. Tämä varotoimenpide siksi että minulla on omituinen taipumus orgasmin saadessani sätkiä kuin lahna rantakivillä enkä halua että partnerilta lähtee ei pelkästään iho, vaan myös lihat sääristä. Ei varmaan tarvitse vakuutella ettei toisia treffejä tule; ilman täyttää kitkan polttaman nahan haju, muijan kengät ovat riekaleina ja siinä missä hän vetää aktin jälkeistä savuketta, niin minä sätkin nurkassa kuin saatana. Oh dear.


Sanonta kuvista jaloista


Olen tavallaan päättänyt jalkarasvan etsimisen sillä se on sekoitus Dermosilin Ekstra Strongia, moottoriöljyä, talia ja paloa ehkäisevää jauhetta mitä palonestomaaleissa käytetään. Aika hyvää tavaraa, kipinöinti on vähentynyt 40% ja sukkia ei mene enää kuin 150 paria viikossa. Olen myös yrittänyt ommella sekä uunikintaista että valimotyöntekijän hanskoista itselleni sukat mutta huonolla menestyksellä, varsinkin jälkimmäisten kohdalla kipinäsuihku suuntautui suoraan ylöspäin joten näitä sukkia käyttäessäni tunnelma oli enemmän kuin great balls on fire. Nyt niissä on tosin kiristysnauhat varsien päissä vai miten helvetissä sitä nilkkaosaa kutsutaan. Lopuksi voin todeta että kenellä on vastaavia ongelmia, niin voin auliisti antaa neuvoja jo kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ja vieläkin vanhemmalla kalustolla.

Muistakaa olla ihmisiksi.

14 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Jos mä lähetän sulle ton yhen Mursun t-paidan, jonka just pesin? Siis pesin koneellisen pyykkiä ja kaikki muut vaatteet on tuntuu hyvinkin puhtailta, mutta yks pirun t-paita on kuin vaseliinilla pesty. Jos käärit jalkasi yöksi siihen, niin uskon, että ongelmasi helpottuu jo ihan parissa päivässä eli yössä.
    Ja ei, ei mitään se x uaal is väritteisiä ajatuksia, olen vain saanut tarpeekseni pukumiehen isoista, mustista, surkeista paidoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, tuota en olekaan ajatellut että voisi öljytä vaikka t-paidan ja kietoo sen jalkoihin.....🤔vois olla hyväkin juttu.
      Oli todella huono aamu tai itseasiassa koko vuorokausi kiputilojen suhteen vaikka jos olis fiksu, niin ei pitäisi antaa sen vaikuttaa mihinkään mutta joskus vaan ei voi.

      Poista
  2. Dermosilillä on jotain ihan hyviä juttuja, ostan sieltä aina man-deodorantteja, itelleni siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Dermosilin rasva on kaiken parasta tähän astisista, varsinkin kun huomioidaan hinta/laatusuhde. Dödöjä en ole kokeillut.

      Poista
  3. No hei, jos on huono päivä niin on ja kivut jos mitkä on oikein hyvä siihen - niille kun ei voi mitään.
    Taisin luvata, että en anna neuvoja, mutta jos kuitenkin...
    Mursulla on (äh, kerroinkohan mä tän jo?) ollu muksusta asti tosi paha ihottuma, johon on saanut erilaisia diagnooseja ja erilaisia troppeja ja rasvoja.
    Viimeisin diagnoosi on ollut seborrooinen ekseema ja siksi se ajaa itsensä kaljuksi ja pitää partaa: musta t-paita oli kuin vehnäjauhoilla kuorrutettu, iho lähtee lastuina jne. Yksi mikä auttoi oli Saaren Taika -yrityksen saippua ja siellä näyttäis olevan voidetta myös kuiville jalkapohjille ja kantapäille - ootko kokeillut?
    Ratkaisu Mursun ongelmaan kyllä näyttäis löytyneen vehnästä: vehnän pois jättäminen kaikesta ruuasta on parantanut pään ulkopuolelta - sisäpuoleen en kommentoi 😜
    Kakkostyypin diabetes on taas sitten eri juttu, mikä näkyy jaloissa; on kuin ois haarniska. Jalkahoitoon ois maksusitoumus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti jo ehdottaa sellaista voidetta mitä atooppiselle (en tiedä muistinko ton oikein) tai oikein pahasti kuivalle iholle määrätään, yhdellä kaverilla on respa siihen ja joskus saan siltä pullollisen, se on todella hyvää tavaraa mutta olen enemmän kuin kiitollinen vinkistä, mun pitää ehdottomasti käydä Saaten Taian saitilla.

      Hitto että mä nauroin kun sanoit että se auttoi pään ulkoiseen ongelmaan etkä suostunut kommentoimaan pään sisäisiä liikkeitä. Mursu on varmasti yks onnellisimpia ukkoja tässä maailmassa koska hällä on tollainen siippa kuin sä!

      Poista
  4. Kiitos - toi oli kauniisti sanottu 🤗
    Mä luulen, että Mursu on kyllä enemmän kuin tyytyväinen, kun se saa viikon viettää lomaa, kun mä lähden Äitin kanssa lankomiehen kiusaksi, mieti nyt: Siskon mies on ihan peribritti, ei ymmärrä suomea muuta kuin sanan "kiitos" ja "makaronilaatikko" 😉, jota se rakastaa kun Anoppi sitä tekee. Ja sitten kolme naista kälättää viikon suomea sen ympärillä! Mutta: se olisi ottanut mut ja Äitin mukaan niiden perheen lomamatkalle, kuvittele!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot tehnyt lähtemättömän vaikutuksen siihen brittiin! 😉
      Mä tiedän millaista on asua kun ympärillä asuu ihmisiä jotka puhuvat vierasta kieltä sillä mä olen viettänyt viisi vuotta aussiperheessä joka tosin asui suomessa mutta heidän suomen kielen taitonsa oli lähinnä nolla, ainoastaan perheen tytär puhui jonkin verran suomea mutta hän oli paikalla harvoin. Se on todella veemäistä kun ei osaa kuin sanan sieltä täältä sillä aussit vääntää englantia ihan omalla tavallaan. Kiusallisia hetkiä kun ne odotti multa vastausta mutta ketulla ko annat kun et ole tajunnut edes kysymystä! 😁

      Poista
  5. Lankomiehen englanti on myös ihan omanlaistaan. Siskontyttö toimi kolmen vanhana tulkkina meidän välillä, mutta nyt tytöltä on suomen kieli unohtunut. Viime reissulla onneksi tajuttiin käyttää kääntäjää, kun nyt sekin osas jo kirjoittaa, olihan se sentään jo 9 vanha silloin.
    Langon mielestä hauskimmat suomenkielen sanat on "megapussi" ja "äsmarket" 🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin hyvin kuvitella tuon äsmarketin, sillä aikoinaan Leikola poikkes jenkeissä ja pyysi myyjältä muovipussia, sä tiedät miten pussi ääntyy englanni kielelle eli oli siinä myyjä ihmeissään kun toinen pyytää palstic mhh mhh
      Myös megapussi kuuluu tähän kategoriaan 😃

      Poista
  6. Kuiviin jalkapohjiin on helppo ja siht halpa hoitokeino: pesun ja kuivauksen jälkeen jalkaterät voidellaan oliiviöljyllä (varmaan rypsikin käy) ja kääritään elmukelmuun pariksi tunniksi, villasukat päälle. Sitten kelmut pois ja loppuöljyn jäänteet hierotaan ihoon. Kyllä pehmenee jo muutaman kerran jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Pakko kokeilla koska jalkapohjat ja varsinkin kantapäät ovat pienoinen ongelma. Lisäksi tuo on halpa kontsti koska kaikki tarvittava löytyy joten iso kiitos Puskis 💕

      Poista
    2. Kiitos Puskis 💕 , kokeilin ja jo ensimmäisellä kerralla tulee näköjään tulosta. Kintut on ihan erilaiset kuin ennen.

      Poista
    3. Hyvä kuulla. Mustakin se on hyvin yksinkertainen ja toimiva konsti :)

      Poista
Uudempi Vanhempi