Haaste jonka sain Pöllöltä

 

Nyt kävi niin,että Pöllö onnistui heittämään todella jenkaisen kierrepallon ja niinpä hän sai haastettua mut silleen ovelasti. Vastaukset ovat rehellisiä, tietysti osa voisi olla pidempiäkin, mene ja tiedä. Niin ja koska tunnen blogistaniasta todella vähän porukkaa, niin sanotaan että haasteen voivat tehdä kaikki ne jotka poikkkeavat täällä ja jotka eivät ole tätä vielä tehneet.


1. Jos sinun olisi pakko osallistua johonkin tosi-tv-ohjelmaan, mihin ohjelmaan osallistuisit?

Tämä on pirun vaikea kysymys koska katson lähes ainoastaan maksullisia eli Netflixiä, HBO:ta etc. mutta sanotaanko että ehkäpä Viidakon tähdet tai mitä lie tähtösiä ne nyt oli vaikken mikään turha julkimo olekaan. Olisi kiva päästä matkustamaan ja tykkään tehdä kaikkea ikävää, esim. syödä matoja tms. Hullu kun olen. Toinen olisi ehkä Selviytyjät, minä kun tykkään rääkätä itseäni.


2. Oudoin uni, jonka olet viime aikoina nähnyt?

Ehkäpä Nan Patis, josta kirjoitin taannoin. En näe paljon unia tai siis en muista niitä mutta ne on lääkityksestä johtuen ihan helvetin outoja.


Outo uni



3. Kuka tuntee sinut parhaiten?

Ehkäpä hieman outoa mutta ehdottomasti mun lääkäri. On hoitanut mua vuodesta -96 lähtien joten hän tuntee mun kroppani ja on valitettavasti joutunut tutustumaan myös mun psyykkeeseen joten hän on ihminen joka tuntee mut ettenkö sanoisi täydellisesti


4. Mikä on vahvin aistisi?

Ehdottomasti tunto. Suurelta osin johtuen siitä että mulla on ollut selkä paskana jo niin kauan sekä päänsäryt muksusta lähtien joten tunto on se minkä kanssa taistelen. Myös lekurit ovat sanoneet että kun kiputiloja turrutetaan voimakkailla lääkkeillä, niin elimistöalkaa perkele luomaan lisää reseptoreita tai mitä lie hermotuksia joten me kiputilojen kanssa elävät koemme joskus pienenkin kivun voimakkaampana kuin ”terveet” ihmiset. Terveitä ihmisiä ei olekaan ja sanonta että ”kaikkeen tottuu” ei pidä paikkaansa ainakaan kiputilojen kohdalla. Kipuun ei totu koskaan.


5. Jaa joltakin matkalta jäänyt kiva muisto.

Seisoin kerran Sokoksen ovien vieressä, melkein kiinni vieressä soittavaa peruslaisryhmää joka soitti todella hyvin. Oli pan-huilut ja muut jutut, värikkäät kuteet etc.

No, Sokokselle oli tulossa joku parempiparkainen, hyvin pukeutunut vanhempi naisehenkilö ja hääp lykkäs mulle kakskymppisen kouraan saatesanoilla ”voi teitä ressukoita”. Vähän vitutti mua ei varmaan niin paljon kuin perulaisporukkaa joka mulkoili mua vihaisesti. Päätin hiihdellä paikalta pois ennen kuin saan pan-huilusta.



6. Pelkäätkö vanhenemista?

En pelkää. Päinvastoin pidän siitä että matka on kohti monttua koska uskon vahvasti että kuoleman jälkeen on elämää ainakin jossain muodossa. Toki yritän parhaani mukaan ja kiputilojen sallimissa rajoissa pitää kuntoani yllä koska en halua menettää liikuntakykyäni enkä kestä sitä että olisin avuttomassa tilassa.


7. Onko sinulla jokin bucket list eli lista asioista, jotka haluat tehdä tai saavuttaa
elämäsi aikana?

Ei varsinaisesti, toki on paikkoja jossa haluaisin käydä, mm. painottoman lennon (siis kun pääsee leijumaan koneen sisällä) haluaisin kokea. Benji-hyppyjä erilaisista paikoista koska olen hypännyt vain nosturin nokkaan kiinnitetystä häkistä sillä kun tulee pysähdys ja sä roikut pää alaspäin köydestä, niin sen ohikiitävän hetken on tilanne jossa ihminen ”venähtää” ja nikamat eivät paina hermoja joten kivut hellittävät hetkeksi aikaa. On myös muutama ihminen jotka haluaisin tavata ja nähdä kymmenkunta paikkaa. Että semmosta perussettiä.


8. Mikä on paras neuvo, jonka olet saanut elämäsi aikana?

Ihmisen tärkein matka on tulla puoleen väliin toista ihmistä vastaan. Pitää muuten helvetin hyvin paikkansa ja saa monet vaikeat tilanteet ratkeamaan kun joustaa vaikkei sitä haluaisikaan.


9. Mikä on eniten käyttämäsi emoji?

😁 Mä olen vaan niin iloinen tyyppi ja tykkään kun ihmiset laukoo hyviä juttuja.


10. Jos sinussa olisi varoituskyltti, mikä se olisi?

Netistä tuttu ”Under construction”. Minussa on niin paljon rikki ja on sen verran laitettu varaosia että tuntuu siltä kuin olisi käynnissä jatkuva remontti.


11. Onko sinua koskaan kiusattu?

Olen joutunut elämään neljän naisen hirmuvallan alla pienenä, isäni kuoli kun olin kuuden vanha ja systerit ovat minua vanhempia joten voitte vain kuvitella millaista helvettiä elämäni oli.


12. Jos poliisi pidättäisi sinut, mitä läheisesi ajattelisivat ensimmäiseksi sinun tehneen?

Minut on pidätetty sen verran usein aikoinaan että jos minut nyt pidätettäisiin, systerit todennäköisesti kohauttaisivat olkapäitään ja tuumaisivat että jahas, poika on taas kikkaillut jotain.



13. Mitä olet oppinut muutoksesta elämässä?

Sen että jokainen muutos on hyvästä, ainakin ennen pitkää koska ihmisen on pakko sopeutua uuteen tilanteeseen ja näin myös opittava uusia juttuja selvitäkseen. Kaiken kaikkiaan muutos on hieno ja hyvä asia vaikkei siitä pitäisikään.


14. Kahvi vai tee?

Ehdottomasti kahvi. Olen pienestä kersasta lähtien juonut kahvia ja nimenomaan mustana koska kahviin ei yksinkertaisesti sotketa mitään. Lisäksi intissä ollessani kahvia ei saatu kuin sunnuntaisin ja keskiviikkoisin, muina päivinä oli pakko juoda sitä armeijan paskaa litkua josta käytettiin nimitystä tee. Hyi hemmetti, päätin silloin etten enää koskaan joisi kahvia enkä muuten ole juonut.


15.Lempiaineesi koulussa? Entä inhokkisi?

Hittolainen, kemia ja fysiikka, molemmat rakkaita ja ikävin aine oli musiikki. Minulta kun paleltui sävelkorva jo kolmen vanhana niin en osaa laulaa enkä soittaa mitään, niin paljon kun haluaisinkin noita molempia.


16. Arvokkainta, mitä omistat?

Hmmm….ihmisiä ei voi omistaa vaikka ne ovatkin arvokkainta mitä ihmnen voi omistaa mutta pakko sanoa että yksi tyyppi on mulle hyvin arvokas. Mitä materiaaliin tulee, niin ehkäpä joku varaosistani, ne on hemmetin kalliita.


17. Jos deittailisit, mikä olisi sinulle deal braker (eli asia, jonka takia et voisi ryhtyä toisen kanssa parisuhteeseen)?

Luottamuksen puute. Ilman sitä ei voi aloitta mitään eikä tehdä mitään. Se on kaiken A ja O.


18. Uskotko jumalaan?

Totta helvetissä, sanokoon tiede mitä tahansa. Jumaluus on mulle ehkäpä sitä että zarahustalaisuuden mukaan jumala on meissä jokaisessa mutta uskon että sen lisäksi on jokin kaikkea ohjaava voima, nimitettäköön sitä millä nimellä tahansa.


19. Mikä tekee sinut iloiseksi?

Hyvät tyypit ja tietysti päivätä jolloin kiputilat ovat hieman helpompia. Molemmat edellä mainitut ovat lisäksi niin harvassa että niistä pitää iloita.


20. Miten pääset eroon hikasta?

Pidättämällä hengitystä. Olen opetellut pidättämään hengitystä suht pitkään joten hikan suhteen ei tule ongelmia. Hikka on yksi ärsyttävimmistä asioista jotka tiedän.

7 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Sulla on vissiin pieni ajatusvirhe tuossa kahvi vai tee-kohdassa. Muuten melkein repesin ääneen kohdalle 5 ja koskapa istun töissä tiskillä, niin piti vähän pidätellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta , nyt kun luin uudelleen mutta panen kaiken väsynyksen piikkiin ja hei, mulle käynti Sokoksella vastaa ulkomaan reissua 😁

      Poista
  2. Jes, kiva kun nappasit haastetta hännästä kiinni 😄
    Tämä päivä meni itte eestään kaupungissa ja siksi vasta nyt ehdin tänne - iloiten luin tämän kyllä heti aamuKAHVIA juodessani.
    Kohta 5 aiheutti mullakin pientä repeilyä ja oli nenähuuhtelu kahvilla aika lähellä.
    Mutta vakavasti ottaen, moni vastaus sai kyllä pohtimaan kysymyksiä ihan uudestaan ja uudelta kantilta kuin mietin niitä itse vastaillessani 👍

    VastaaPoista
  3. Jep, pieni moka kun Puskikselle jo tuossa sanoinkin mutta eipä se mitään, tuli taas todistettua kuinka tärkeää olisi nukkua - jos vaan saisi 😃

    VastaaPoista
  4. Mä pääsen vähän tuon kohdan 11. hirmuvaltoihin. Mulla on ollut neljä vanhempaa veljeä, joten vähästä en hätkähdä 😀

    VastaaPoista
Uudempi Vanhempi