Zavrukatzcs, kaikkien pelien äiti

 

Viime yö, tai oikeastaan aamuyön viimeiset tunnit menivät rauhallisemmin ja täysi rauha saatiin palautettua kun Leila poistui Luostarista. Kävi se jumalattoman kalliiksi, Piti tilata helikopteri häntä hakemaan koska mitkään taksit eivät ajele vuorten huipulle ja lisäksi rahaa paloi vaatteisiin jotka eräs laakson kylässä asuvista muijista kävi hakemassa isosta kaupungista. Laskun perusteella hääp oli ilmeisesti ostanut itselleenkin jotain. Isä Jeregaban joka oli aamiaisvuorossa, oli laittanut hieman jarrua munkkien puuroon joten tästä päivästä ei kovin tuotteliasta tule, munkit paarustavat ympäri peltoja kuin lampaat ja ovat enemmän tai vähemmän hitaalla käyviä muutenkin.



Tästä syystä me pidimme vanhimpien kanssa melko pitkäksi venähtäneen kokouksen, jossa sovimme että päivä merkitään meidän kalentereihimme day after Leila:ksi ja ryhdymme suunnitelmallisiin toimiin ettei vastaavia tapahtumia pääse toistumaan. Lista oli seuraavanlainen:

- luostarin muurien ulkopuolelle rakennetaan ns. Leilan tupa,toisin sanoen vierasmajaa muistuttava esikarsina joihin naiset voidaan majoittaa muutamassa harvassa tapauksessa:

a) joko he tippuvat lentokoneesta (todennäköisyys 0.00000012785%)

b) joko he tippuvat sukkulasta tahi muusta, vastaavasta lähiavaruuteen tahi kauemmas tarkoitetusta avaruusaluksesta (todennäköisyys 0.0000000000000001143%)

c) he edustavat maan ulkopuolista rotua tahi niihin verrattavissa olevaa eliölajia joka täyttää maanpäällisen naiseuden tunnusmerkistön (todennäköisyys 0.00000000000000000001%)

- luostarin tuloilmaan ryhdytään suihkauttelemaan antinaisferomoneja (kemistimunkkien hommaa = pontikan tekijät) ja näillä feromoneilla pyritään saamaan aikaan se, että kun ilmassa mahdollisesti leijuu naisferomoneja, ne saavat aikaan toivotunlaisen, negatiivisen ”ei jumalauta,siellä on taas joku muija ovella” – reaktion. Huomautuksena mainittakoon ettemme pyri tekemään munkkiparoistamme misogyynejä, vaan pyrimme yksinkertaisesti turvaamaan luostarin rauhaiselon ja munkkien mielenrauhan.

- lisäksi koska munkit on jouduttu douppaamaan täksi päiväksi, ei vanhimpien neuvostonkaan tarvitse tehdä mitään lukuun ottamatta tämänkaltaisia hätäkokouksia

- illalla voidaan tilata kiinalaista


Kuva terästangosta




Kokoukseen tyyytyväisinä päätimme mennä sisäpihalle pelaamaan latvialaista zavrukatzcs – mölkkyä joka on varsin haasteellinen.

Siinä jokainen pelaaja tuo viisi parasta viski – tai konjakkipulloaan (täysiä, minimi-ikä 25 vuotta tai vanhempia) ja ne asetellaan kolmion muotoon kymmenen metrin päähän. Pelaajat joutuvat heittämään omia pullojaan kohden palikalla joka itseasiassa on 38mm halkaisijaltaan oleva, 35 cm pitkä terästanko ja palikan on osuttava vähintään yhteen pulloon. Haasteena on siis heittää niin, että saadaan osuma lestiin sen kuitenkaan hajoamatta. Maksimissaan viiden kierroksen jälkeen eniten ehjiä pulloja omistava pelaaja saa kaikkien pelaajien ehjiksi jääneet putelit. Helvetillinen peli ja eritoten sitä on helvetillistä pelata isä Bugarewoskin ja isä Molovtrian kanssa jotka molemmat ovat paatuneita tissuttelijoita ja täten pirullisen tarkkoja heitoissaan. Että semmosta.

Rakkaudella

- Apotti -

4 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Feromoneja voi ilmeisesti käyttää mitä moninaisimpiin (hih!) tarkoituksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä! Meillä on jos jonkinlaisia täällä luostarissa, ts. lähes kaikkea löytyy jos sattuisit tartteen :)

      Poista
  2. Siinä meni viimeinenkin toivoni, että Poikani anoisi päästä luostariinne, rauhaan, pois maailman pahuuksista. Hän ei nimittäin takuulla suostu luopumaan viskipulloistaan, ei vaikka kuinka lupaisitte niiden menevän kuinka hyvään tarkoitukseen tahansa. Joudun siis edelleen pelkäämään Poikani puolesta, että hän jonain päivänä heltyy ottamaan anoppinsa kissan kotiinsa ja siinä samalla suostuu tyttöystävänsä kosintaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta! Poikasi on tervetullut sillä hänen ei suinkaan tarvitse pelata viskeistään ja kukapa sitä tietää vaikka hääp ois vaikka miten tarkka viskomaan pulikkaa.
      Eläkä pelkää kummankaan asian puolesta, ne molemmat tulevat toteutumaan! Toinen lähiaikoina ja toinen sitten vähän myöhemmin (meillä on täällä melkosen tarkka kristallipallo :))

      Poista
Uudempi Vanhempi