Turhautuminen

 

Maailma muuttuu, toisin sanoen kaikki on mennyttä. Helvettiin kaiken maailman Facet, Whatsapit, Instat, TikTok sun muut joiden jalo tarkoitus on yhdistää ihmisiä mutta jotka todellisuudessa luovat kuiluja ihmisten välille. Ilman näitä ei jouduttaisi puhumaan kehopositivisuudesta, rotu – ja aatteellinen viha olisi jos ei nyt kadonnut, niin ainakin huomattavasti vähäisempää suoranaista dissaamista unohtamatta. Okei, olen vanha käpy jonka pinna on kireällä mutta myöskin osaan olla rehellinen, joten tunnustettakoon että itsekin käytän whatsappí´a erääseen tarkoitukseen ja suorastaan rakastan ChatGpt:ä, joka on uskomaton työkalu monessakin asiassa. Olen tuottanut erilaisia hakemuksia, lausuntoja, esitelmiä etc. Melko paljon vaikka se sisältääkin pieniä virheitä mitä tulee kielioppiin, niin se on hyvä ja omissa töissämi sen tuottama sisältö on noin 60 – 70 %.


Kuva tekoälyohjelmistosta



Asiasta viidenteen, jouduin ostamaan neljä kuormalavallista Imodiumia flunssalääkkeiden, runsaan nesteen nauttimisen ja vähäisen syömisen takia. Toivottavasti pian ei tarvitse yskiä pytyllä istuen. Meillä pitäisi olla tänään luostarissa avoimien ovien päivä, olkoonkin etten aio osallistua siihen enkä vaikka olisin kunnossa koska mahdollisesti halukkaat vieraat tuodaan helikopterilla. Jo on jumalauta, jos kerran haluaa tutustua luostariin, niin pitäisi pysytä kävelemään vajaa tuhannen rappusta lähes pystyjyrkkää kallion seinämää pitkin. Sherpatkin tekivät niin ja he sentään toivat kivet tälle aiemmin mainitsemalleni rappu-urakoitsijalle. Olisi pitänyt käyttää sherpoja koska he ovat äärettömän taitavia ja mm. Norjassa he tekevät uskomattomia kävelyreittejä joita käyttävät niin turistit kuin paikallisetkin.




Asiat hieman hyppivät mutta nyt tuntuu että kuume alkaa laskemaan, hetki sitten ei ollut kuin vajaa kolmekymmentäkahdeksan astetta ja se on hyvä se. Toisaalta ei, koska olo on parempi mutta siinä määrin perseestä ettei kykene tekemään mitään mitä pitäisi tehdä. Siksipä purankin turhautumistani tässä koneen äärellä koska näpyttelyn voi lopettaa koska tahansa ja jatkaa taas sitten kun siltä tuntuu. Suihkuunkin pitäisi vääntäytyä, saunaan on turha mennä koska ainakin tässä vaiheessa kuume aiheuttaa omituisen palelu/hikoilu – jaksotuksen ja periaatteessa suihkussa pitäisi käydä useamman kerran mutta itse olen tyytynyt kahteen, kolmeen kertaan päivässä. Jotain on tullut syötyäkin mutta todella vaatimattomasti ja viittaan tällä neljään kuormalavalliseen Imodiumia. Mikään kun ei oikein tahdo pysyä sisällä.


Luostariin tuli muuten tänään 12 uutta noviisia joista yhtä luulin jonkinlaiseksi ulkomainokseksi, oli jätkässä meinaan sen verran tatuointeja ettei paljasta ihoa paljon näkynyt. Sitten oli tätä perusporukkaa, juoppoja yrittäjiä, huonoja valintoja tehneitä ihmisraunioita ja olipa pari ihan perusjannuakin joten saapa nähdä miten heillä lähtee homma toimimaan. Varsinkin yrittäjillä, sillä kylmä kivikoppi on toista kuin Marriot-hotellin sviitti ja yleensä heidän tuskanhuudot kuuluvatkin useamman yön. No okei, lääkintäpuolesta vastaavat munkit ovat siitä ystävällisiä että he tujauttavat kunnon satsin vanhaa kunnon intiaanimyrkyksikin nimettyä larkkua eli Larcantilia suoneen, niin jo vain tuskaisat huudot vaihtuvat autuaaseen, kolmen päivän koomaan räkä poskella valuen. Minä nimittäin tiedän, elämäni aikana on mieleni nyrjähtänyt pimeälle puolelle ja olen päässyt nauttimaan tästä lääketieteen saavutuksesta. Nythän mieleni on nyrjähtänyt niin pahasti tai peräti lopullisesti, ettei sitä fiksata enää milään.

Olkoonkin että toiveissa on saada erästä troppia mutta siitä sitten myöhemmin.


Surukseni myös huomasin että kaikki vanhan liiton ihmiset, toisin sanoen entiset Luostarin asukkaat ovat lopettaneet bloggaamisen mutta minä aion jatkaa koska kiputilat pitävät valveilla eikä minusta oikein ole enää mihinkään muuhun.


Rakkaudella

- Apotti -

2 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Välillä kyllä kovin kuvioidut ihmiset saattaa vähän sävähdyttää. Asia, jota en todellakaan ymmärrä, ovat kasvotatuoinnit. Voi hyvän tähden.

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano!
    Pari hyvää kuvaa, kenties enemmänkin mutta jos on umpeen lätkätty iho, niin se on karmeeta kattella.

    VastaaPoista
Uudempi Vanhempi