133 - vuotias strippari ja fantasiameikki

 

Totta, halloween lähestyy ja se näkyy luostarille tulevassa postin määrässä. Me nimittäin saamme runsaasti kutsuja niin yksityisten ihmisten kuin eri yritystenkin Halloween-partyihin mikä on luostarin rahoituksen kannalta hieno asia. Noup, emme aatteemme takia veloita mistään tai ketään, mutta ihmiset haluavat antaa lahjoituksia ja varsinkin yritykset antavat niitä varsin avokätisesti. Tähän on syynsä, olemme kuitenkin loppupelissä halpoja koristeita joita ei tarvitse juhlien jälkeen varastoida tai heitää menemään,sen kun vaan toivotetaan hyvää kotimatkaa ja sillä selvä. Koristeita? No ymmärrettähän että koska nuorimmat, juuri luostariin tulleet (30 vuotta tai alle) eivät saa vielä poistua luostarin alueelta, on meidän partyihin lähtevien keski-ikä tuossa 119:n ikävuoden tienoilla ja se kieltämättä näkyy.


Varsinkin veli Parisienten ja muiden kahdenkymmenen kahdeksan anemiasta kärsivän munkin kasvoilla jotka ovat - vaikka näin ei saisi sanoa – siinä määrin järkyttävän näköisiä että olen itsekin muutaman kerran saanut paskahalvauksen kun joku heistä on kävellyt vastaan luostarin öisillä käytävillä. Näkymän kuvittelemisen helpottamiseksi kehotan teitä valmistamaan about 10 kilon pullataikinan, nakkaatte sen sitten lattialle tahi muulle tasaisellle alustalle ja ajelette potkukelkalla muutaman kymmenen kertaa yli. Tämän jälkeen voitte painaa todella syvälle ”päähän” aivan helvetin koviksi keitetyt kananmunat silmiksi, maalatte silmät utuisen harmaiksi ja katkotte kirkkaanpunaista ompelulankaa verisuoniksi pupillien ympärille. Mainittakoon ettei tässä iässä pupillit ole enää mustat, vaan pikemmin ne muistuttavat neljä viikkoa järven pinnalla kelluneen lahnan silmiä. Nenää voitte venyttää ensin ihan reilusti ja sitten lyötte sen nyrkillä vinoon tai muuten kuhmuraiseksi ja noin 15 millin puutapilla tekemiinne sieraimiin voitte tunkea naavaa ja hyvä jos lisänä on vaikkapa karjalan karhukoiran (older version) karvoja tai vastaavia. Suu saa olla vapaasti muotoiltava, epäsymmetristä pyöreää reikää muistuttava hole jonne voi tunkea pari valkoista legoa sen jälkeen, kun ne ovat ensin olleet uunissa palttiarallaa 225 asteessa noin 15 – 20 minuuttia. Muistakaa tarkkailla!

Näin saatte kätevästi lähestulkoon käsityksen siitä miltä noin 120-vuotias munkki näyttää kunhan taikinapää lopuksi maalataan joko veli Parisienten ja kumppanien tyyliin harmaanvalkoiseksi, tai sitten meidän muiden tapaan tummemman harmaaksi.


Tästä huolimatta veli Parisiente ja kumppanit tienaavat eniten, he ovat niin suosittuja että varsinkin yritykset varaavat heidät jo valmiiksi seuraavan vuoden pippaloihin antamalla suht ryhtevän, viisi – kuusinumeroisen lahjoituksen. Tämä vuosi on kuitenkin poikkeus siinä mielessä että koska kaikkialla maailmassa vedetään ihan kaikki överiksi, niin nyt yritykset ja osa yksityisistäkin on pyytänyt että voisiko vaikutelmaa tehostaa, koskien kaikkia munkkeja ja erityisesti veli Parisienteä ja kumppaneita? Näitä pyyntöjä alkoi tulla itseasiassa jo viime vuodenvaihteessa ja kun ennen olemme voineet mennä moneen kertaan paikatuissa arkikaavuissamme ja -sandaaleissamme, niin tänä vuonna päätettiin vanhimpien kanssa että arkikaapuja, joita siis myös pelto -ja metsätöissä käytetään, ei paikata vaan annetaan rispaantua ja repeillä ihan rauhassa. Ei hyvä idea koska nyt me näytämme Housut pois! - ja Magic Mike leffojen geriatria-risteytykseltä ja se jos mikä on järkyttävä näky.


Tosin minä, joka en suinkaan ole ahne vaan ajattelen luostarin parasta + vastaan luostarin tietoliikenteestä, joudun välillä sukeltamaan netin syviin vesiin ja sain loistavan ajatuksen. Otatin meistä joka kuukausi ryhmä- ja yksilökuvia mitä omituisimmissa tilanteissa ja pistin sen myyntiin kieroutuneiden geriatrikkojen foorumille. Uskokaa pois, sellainen löytyy very deep & dark webistä ja sillä porukalla ei ole rahasta kiinni. Positiivisena asiana myös se, että suurin osa geriatrikoista on naisia noin niinkus maailmanlaajuisesti vaikka toisin luullaan. Voinen siis vaatimattomasti sanoa että Järkkyneen mielen luostari on jo nyt, ennen halloweeniä, yksi rikkaimmista ellei peräti rikkain luostari ja se on hyvä asia se. Muistakaa kuitenkin että kun luostarimaailmassa liikutaan, maailman rikkain ei tarkoita lähellekään sitä mitä siviilipuolella ja uskokaa mitä huvittaa mutta tällaisen kivikasan pyörittämiseen tarvitaan rahaa. Jatkuvat ylläpitokustannukset, ruoka ja muu toiminta nielee vuositasolla jäätäviä summia joten ei ole ole helppoa apotin elämä. Munkeilla kun ei voi teettää ihan mitä tahansa.


Kortti


Palatakseni vielä tuohon vaikutelman parantamiseen, niin minulla on ollut vuosia kynäruisku jota olen käytellyt maalatessani tuoleja ja kunnostaessani vanhoja, pyhiä kuvia sekä pariin muuhunkin juttuun jotka jääköön nyt tässä sanomatta mutta vasta tänä vuonna olen perehtynyt fantasiameikkien tekemiseen ja se on yhtä helvettiä. Ottakaapa itse A4:n kokoinen pala vahapaperia, rytistäkää se tuhannen rypylle ja koittakaa meikata sille täydellinen meikki niin haaveeksi jää. Minä en sitä paitsi tiedä meikkaamisesta mitään mutta tässä tapauksessa siitä saattaa olla hyötyä sillä veli Demetrikos joka on taipuivainen kiellettyyn yösyöpöttelyyn, on ollut mallina useamminkin kerran aina paria lihapiirakkaa vastaan, tämä on meidän pikku salaisuutemme. Jälki on kammottavaa, erityisen hyytäväksi vaikutelman tekee se kun hän poseeraa repaleinen arkikaapu päällään ja koittaa hymyillä viettelevästi. Kuvitelkaa 133-vuotias strippari joka on ryypännyt viimeiset viisikymmentä vuotta ja lopulta päätynyt todella rajuun baaritappeluun jossa hän on ottanut osumaa oikein huolella. Onneksi tässä on vielä useampi päivä aikaa ennen halloweenia, joten ehdin treenata fantasiameikkausta ja värioppia muutenkin. En halua että munkkini näyttävät entisen itä-saksan prostituoiduilta (blurred version).


Rakkaudella

- Apotti -





9 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. No jopas on meininki luostarissa.

    Täytyy kyllä sanoa, että aamulla metrossa luin tätä naureskellen itsekseni ja kummasti ympärille tuli tyhjää tilaa (kikka toimii aina).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, juuri nyt on vähän vaikeuksia terveydentilan kanssa ja se vaikuttaa myös pään toimintoihin mutta josko sitä koittaisi vaikka huomisesta lähtien ottaa hieman asiallisemman näkökulman asioihin. Nyt tuntuu hiton vaikealta mutta jos sais edes vähän nukuttua näiltä kiputiloilta, niin ehkäpä tuo pään sisältökin asettuisi hieman.

      Olen käyttänyt tuota hihittelytekniikkaa jonottaessani ja kas kummaa, joillekin edessäni oleville ihmisille tulee yhtä äkkiä mieleen että heillä olikin asioita hoidettavana jossain toisaalla. Myös hississä on perin hauskaa kiduttaa kanssaihmisiään juurikin hihittämällä tai toinen hyvä konsti on kun alkaa pitämään matalaa, yhtäjaksoista mutta hyvin hiljaista ääntä. Jo vain alkaa nappien painelu ;)

      Poista
  2. Inkontinenssini on ... ei helkkari, tehän puhuitte hihittelystä. Siis piti sanomani, että en enää pysty täysin hillitsemään itseäni niin, että pysyisin pelkässä hihittelyssä. Oikein keskittyessäni ja luodessani kuvan silmieni eteen, saattaa päästää äänekäs tyrskähdys tai jos minut on jätetty yksin autoon kyläkaupan eteen, saatan jopa nauraa ääneen ja vahvistaa kyläläisten uskomusta siitä, että kaikki armaan aviopuolisoni elätissä ei ole ihan kohdallaan. Hän saattaa jopa saada sääliviä katseita joiltakin, ne muutamat saman mieliset uskaltautuvat kysymään raolleen jätetystä ikkunasta jotta mitäs kivaa meillä tänään on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan parasta! Juuri se, että uskaltaa olla oma itsensä, siis ihan oikeasti eikä vain härnätäkseen muita. Se on nimittäin muiden ongelma jos pitävät hulluna mutta olen varma että myös he haluaisivat hihitellä tai nauraa - se ei vaan oikein käy koska yhteiskunnan normit määräävät niin.

      Poista
    2. Ikä tekee tehtävänsä 😊
      Mutta totta puhuakseni viimeisetkin "mitähän noi ajattelee musta" -ajatukset hävis siinä, kun olin tätini luona ja sunnuntaiaamuna lenkillä rupes taas huimaamaan. Siinä sitten käs'kynkkää käveltiin, minä välillä ristiaskelin. Ne ihmisten ilmeet!! "Ei edes puolipäivä vielä ja nainen tuossa kunnossa"
      Mietittiinkin, että pitäiskö teettää vaikka heijastinliivi jonka selässä lukee "En oo kännissä, auta äläkä tuijota". Sen reissun jälkeen päätin, että kun kerran hulluma pidätte kuitenkin, niin ihan sama, elän omaa elämääni.

      Poista
    3. Ääneen pyrskähtely on parasta, erityisesti julkisilla paikoilla :D

      Poista
  3. Tässä nähdään kuinka ohut ihmisten "sivistys" on ja miten ihmiset lokeroivat toiset ihmiset. Ei voi hoippua tai ottaa tukea ellei ole kännissä. Sama juttu pyhän kaksinaamaisuuden kanssa, avun antamisesta kyllä koohkataan kunhan se tapahtuu mahdollisimman etäisesti tai mahdollisimman vähällä vaivalla, mutta annas olla jos ihmistä pitäisi auttaa lähikontaktissa! Nou nou nou! Ties mihin sitä sotkeutuu tai mitä auttamisesta seuraa, toki on paljon kamoissa/kännissä olevia tyyppejä mutta kyllä valveutuneen ihmisen pitäisi osata erottaa mikä on tilanne - varsinkin jos autettavaa jo autetaan koska harvapa meistä känniläisiä taluttelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai maassa makaavaa voi ainakin varovasti kengänkärjellä ensin tuupata ja sillä varmistaa, onko se kännissä vai onko saanut sairaskohtauksen. Eihän sairaskohtauksen saanut känniläinen apua tarvitse.. "ei minun verorahoillani..." - itehän on ittensä tuohon jamaan saattanut.

      Poista
  4. Juuri näin. Pahaa ollaan kyllä valmiita ajattelemaan mutta auttamaan ei.
    Toiki en syytä kaikkia ihmisiä, joskus sitä on nähnyt tai jopa tavannut näitä laupiaita samarialaisia ja se on hienoa kun näkee ihmistä autettavan.
    Ihmiset ovat kylläkin jääräpäitä, eräskin nuoripari seisoi linja-autopysäkillä kun heidän autostaan oli puhjennut rengas ja kun pysähdyin kolmatta kertaa kysymään (pysäkki oli silloisen työmaan ja rautakaupan/puutavaraliikkeen välimaastossa) että tarvitsevatko he apua, he vastasivat että heidän kaverinsa tulee kohta hakemaan heidät. Kahdella aiemmalla kerralla sain kieltävän vastauksen.

    VastaaPoista
Uudempi Vanhempi