Puuhoroskooppi ja kelttiläisiä

 

Muistelin että olen joskus nähnyt netin syövereissä puuhoroskoopin ja löysinkin yhden sellaisen Annan sivustolta. Itseään kun on vaikea määritellä, niin kaivoin luostarin vanhoista kääröistä sen kuvauksen joka määrittelee minut suhteellisen hyvin eli:


Kaislaräähkäppä

Kaislaräähkäpät ovat viettäneet nuoruutensa kosteikossa ja ovat tästä syystä, kitukasvuisia, persjalkaisia ihmisiä, jotka ovat kosteiden olosuhteiden jälkeen kuivuneet niin keholtaan kuin mieleltäänkin. Kaislaräähkäpät rakastavat lähes kaikkia muita puita muutamaa lukuun ottamatta. He ovat optimisteja koska lyhyen ja suht ohuen vartensa vuoksi he eivät voi nähdä pitkälle, niin  tästä syystä he  kuvittelevat maailman paljon paremmaksi paikaksi kuin mitä se itseasiassa on. Kaislaräähkäpöillä ei ole kaikki puhelimet samassa wifiverkossa ja he tuntuvat muutenkin olevan vähän omituisia. Kaislaräähkäpät ovat kuitenkin uskollisia mutta kääntöpuolena sanottakoon että he ovat kuin suurin osa muistakin puista; he antavat anteeksi mutta he eivät unohda koskaan. Kaislaräähkäpät pitävät huumorintajuisista puista mutta eivät voi sietää narsistisia puita eivätkä niitä, jotka ovat valmiita muuten kasvamaan muiden juurakoiden kustannuksella. Sanotaan että Kaislaräähkäpät ovat hulluja.


Tämä siis lyhyt kuvaus itsestäni ja jos jotain voi päätellä ihmisten teksteistä, niin ei ollut vaikea päätellä minkälaisia puita lukulistallani on mutta se on oma asiani. Palatakseni tuohon puuhoroskooppiin, niin tunnen vetoa pihlajiin ja saarniin eivätkä pähkinäpensas eikä tietysti tammikaan hullumpia ole. Toisaalta nämä ovat vähän kinkkisiä sillä harvoinpa löytää täysin puhtaan puulajin, useimmat ovat kahden tai kolmen puulajin risteytyksiä ja hyvä niin. Teloin eilen käteni, en pahasti ja on paranemaan päin mutta kun tämä kirjoittaminen on hieman hankalaa, en aio jurista tämän enempää. Mikäli haluatte lukea kelttiläisistä ja heidän läheisestä suhtautumisestaan puumerkkeihin ja luontoon, niin Mystisessä maailmassa on kattava juttu aiheesta.


Lopuksi kysyisinkin teiltä että mikä puu teikäläinen on?

Kannattaa olla rehellinen itselleen ja toisekseen olisi mielenkiintoista nähdä kuinka paljon oma arvioni heittää. Kaislaräähkäpät kun ovat tunnetusti uteliaita.



10 Kommentit

Mukavaa kun poikkesit!

  1. Näyttää siltä, että olen muratti. En kyllä miellä murattia puuksi, mutta eipä se haitanne. Tässä aikani ratoksi tein Iltasanomien ikivanhan 'Mikä eläin olet?'-testin ja sain tulokseksi Laulujoutsenen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mitä me toisiamme tunnemme, niin voin sanoa että muratti on oikein.

      Poista
    2. Hahaa, olen Annan mukaan piikkipaatsama, enkä tunnista tekstistä muuta kuin, että osaan olla ystävällinen. Haasteita tulee eteen ja ne kyllä aina ylitetään (milloin rimaa hipoen, milloin kirkkaasti). Minulla on kyllä pienoinen auktoriteettiongelma, mutta se koskee myös itseä :D

      Poista
    3. Kävin lunttaamassa piikkipatsaman ja en epäile, mutta sä olet (ainakin sun jutuista saa sellaisen käsityksen) että sä olet "poreileva, kupliva" ihminen (= iloinen tyyppi joka levittää sitä iloa muillekin). Tosin täytyyhän sitä olla elämässä vakavakin ja ehkäpä tuo piikkipaatsama astuu silloin esiin 😁

      Poista
  2. Tammi - kuvaus ei välttämättä osunut ihan vääräänkäänkäänkään 😁 Karismaattisesta en niinkään tiedä, vahvaksi on elämä kasvattanut ja muut piirteet kyllä osuvat aika hyvin kohdalleen.
    Kumppanina on koivu, joka ei horoskoopin mukaan kuulu niihin parhaimpiin, enkä kyllä löytänyt koivusta Mursua lainkaan. Ennemminkin olisi pihlaja, kuten Poikakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet ehdottomasti Tammi, sä olet vahva, tumma punainen = rakkaus.
      Se kaikki välittyy sun postauksistasi ja koska kaikki planeetat osoittaa että asia on näin, niin se on.

      Poista
  3. En päässyt tonne sivulle, mutta joskus oon tehny puuhoroskoopin ja se väitti mua hevoskastanjaksi. Se onkin ihana puu, varsinkin kukkiessaan. Kasvatin itsekin sellasen, mutta istutin liian lähelle taloa ja nyt pitää kaataa :(
    Semmoinen anekdootti vielä puuhoroskoopista, että se antoi armaalle miehelleni puun, joka oli meidän väliin yrittäneen naisen sukunimi. Awkwardia.

    VastaaPoista
  4. Harmi kun et päässyt sillä linkki kyllä toimii. Mun mielestä sä olet pähkinäpensans; järjestelmällinen ja tehokas + muistat hyvin faktoja. Toisin sanoen sä olet viisas ihminen.

    VastaaPoista
Uudempi Vanhempi